Siinä vaiheessa kun meinaa lähteä puolimaratonille, on pakko lähteä juoksemaan sateeseenkin. Eikä se oikeastaan haitannut tänään. Yleensä saan itkupotkuraivarin jos joudun ajaan skootteria vesisateessa ja saan sitä hyvän syyn olla menemättä kouluun :) juoksun osalla se ei kuitenkaan toimi. Juostava on, vaikka läpi sen harmaan kiven! Matkaaki pitää alkaa jo pidentään. Viime torstaina meni kymppi, nyt en tuon sään takia enää viitsiny lähteä koukkimaan sitä extrakilsaa, vaikka olis kyllä jaksanut. Parempi säästellä huomista varten. Tavoite (jonka tein jo maalis-huhtikuussa) olis juosta 15 km toukokuun loppuun menessä. Vaikeinta siinä on löytää sopiva reitti. Mieluiten tietenkin maastosta, jos vaikka Ounasvaaralta sais sen matkan kasaan ilman montaa ylimäärästä lisäkoukkausta. Mutta siihen on vielä aikaa, eli no panic :)

 

running-motivation-pic-normal.jpg

Eilinen helatorstai meni Haaparannalla. Ikean ja ICA Maxin lisäksi Stadiumista tarttu mukaan vesipullovyö maratonia varten ja Topsportista 2 juoksupaitaa (who said running is cheap?). Pitää alkaa hyvissä ajoin harjotteleen juomista ettei oo keuhkot täynnä vettä sitte puolimaratonilla.

 

Tänään siis säästä huolimatta 9,35 km, ja keveästi meni! Sykkeetki alkaa vähän laskeen :) eli huomista RunFitia odotellessa...